Van Dijk bouw & timmerwerken Verbouwing

Een keuken die van alle gemakken voorzien is, een badkamer met de perfecte indeling of een flinke opknapbeurt voor jouw hele woning. En wat te denken van een dakkapel op zolder zodat je een extra (slaap)kamer kunt creëren. Er komt een moment dat je wat wilt doen met de verbouwideeën die je hebt. Van Dijk bouw & timmerwerken kan zorgen voor het realiseren van jouw wensen op woongebied. Wij doen zowel kleine als grote projecten. Alles voor jouw droomwoning.

  • Van der Voortweg 35
    Boxtel

Van Dijk bouw & timmerwerken BV

Van Dijk bouw & timmerwerken is jouw partner bij de renovatie van jouw pand, de verbouwing van jouw keuken of badkamer , de aanbouw die jouw woning groter maakt en nieuwbouw van jouw droomwoning. Wij bieden jou een totaalplaatje en nemen jou desgewenst alles uit handen: van A tot Z. Liever zelf de regie over jouw project? Ook dat kan. Wij bespreken met jou wat het beste bij je past en zorgen ervoor dat jij een vast aanspreekpunt hebt. Wel zo prettig.

Van Dijk bouw & timmerwerken BV
© Copyright 2022 Van Dijk bouw & timmerwerken BV

Deze website maakt gebruik van cookies om statistieken bij te houden. Uw IP-adres wordt geanonimiseerd. Bekijkt u deze site dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Realisatie: Shout4Sites