Van Dijk bouw & timmerwerken Renovatie

Je vindt je woning prachtig. Je houdt van de authenticiteit ervan Maar zoals elk huis heeft ook jouw droompaleis onderhoud nodig. Misschien woon je in een huis dat haar klassieke elementen verloren heeft en wil je deze graag in ere herstellen. Van Dijk bouw & timmerwerken renoveert jouw woning met aandacht, nauwkeurigheid en passie. Met oude en indien nodig nieuwe materialen. Zodat jouw thuis in originele staat is.

  • Van der Voortweg 35
    Boxtel

Van Dijk bouw & timmerwerken BV

Van Dijk bouw & timmerwerken is jouw partner bij de renovatie van jouw pand, de verbouwing van jouw keuken of badkamer , de aanbouw die jouw woning groter maakt en nieuwbouw van jouw droomwoning. Wij bieden jou een totaalplaatje en nemen jou desgewenst alles uit handen: van A tot Z. Liever zelf de regie over jouw project? Ook dat kan. Wij bespreken met jou wat het beste bij je past en zorgen ervoor dat jij een vast aanspreekpunt hebt. Wel zo prettig.

Van Dijk bouw & timmerwerken BV
© Copyright 2022 Van Dijk bouw & timmerwerken BV

Deze website maakt gebruik van cookies om statistieken bij te houden. Uw IP-adres wordt geanonimiseerd. Bekijkt u deze site dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Realisatie: Shout4Sites