Van Dijk bouw & timmerwerken Nieuwbouw

Je weet wat je wilt en hebt jouw droomhuis laten ontwerpen. Je zoekt alleen nog het bedrijf dat jouw project kan realiseren. Van Dijk bouw & timmerwerken is de perfecte partij. Naast de kennis, kunde en expertise die het bedrijf in huis heeft, heeft de onderneming een netwerk vol bouwprofessionals tot haar beschikking. Van Dijk bouw & timmerwerken kan jouw ontwerp dan ook tot zijn geheel uitvoeren: van A tot Z. Hoewel veel experts betrokken zijn bij de bouw van jouw woning, heb je één vast aanspreekpunt om al je wensen en vragen mee te bespreken. Wel zo handig.

  • Van der Voortweg 35
    Boxtel

Van Dijk bouw & timmerwerken BV

Van Dijk bouw & timmerwerken is jouw partner bij de renovatie van jouw pand, de verbouwing van jouw keuken of badkamer , de aanbouw die jouw woning groter maakt en nieuwbouw van jouw droomwoning. Wij bieden jou een totaalplaatje en nemen jou desgewenst alles uit handen: van A tot Z. Liever zelf de regie over jouw project? Ook dat kan. Wij bespreken met jou wat het beste bij je past en zorgen ervoor dat jij een vast aanspreekpunt hebt. Wel zo prettig.

Van Dijk bouw & timmerwerken BV
© Copyright 2022 - 2024 Van Dijk bouw & timmerwerken BV

Deze website maakt gebruik van cookies om statistieken bij te houden. Uw IP-adres wordt geanonimiseerd. Bekijkt u deze site dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Realisatie: Shout4Sites